Gratis verzending

Met Track & Trace.

Gratis retourneren

30 dagen bedenktijd.

0item(s)

Er zit niets in je winkelmandje.

Bellroy weet design en kwaliteit prachtig te combineren. Het Australische accessoires merk heeft een lijn geniale producten weten neer te zetten. Wat begon als frustratie, eindigde in een geweldig en gevestigd merk.

Bellroy

Product was successfully added to your shopping cart.
1 - 24 van 121
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Hoog naar laag sorteren

1 - 24 van 121
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
Hoog naar laag sorteren

Bellroy; de kracht van de eenvoud

Het leven is al chaotisch genoeg volgens de designers van Bellroy. Dit merk werd opgezet door twee Australische mannen die een belangrijk doel voor ogen hadden: het versimpelen van ons alledaagse leven. We dragen al onze belangrijke spullen met ons mee, maar is het niet teveel? De Bellroy wallet is ontworpen om je leven te organiseren. Het strakke design zorgt ervoor dat alleen het hoognodige in je Bellroy wallet past, waardoor je leven rustiger en gestructureerd aanvoelt. De reden waarom veel mensen producten van Bellroy kopen is omdat ze op zoek zijn naar een manier om hun leven te versimpelen op een stijlvolle manier.

Een wallet van Bellroy kopen

Door de jaren heen heeft de Bellroy wallet verschillende vormen aangenomen. Een van de meest populaire designs is de Bellroy slim sleeve. Deze dunne portemonnee biedt ruimte voor wel 12 pasjes en je papiergeld, terwijl de Bellroy slim sleeve ook ultradun is. Zo past de portemonnee altijd in je broekzak en neemt deze geen overbodige ruimte in beslag. De Bellroy note sleeve heeft weer een ander uniek design. Deze dunne portemonnee heeft namelijk ook een speciale plek voor al je muntgeld. Daarnaast kan je ook je pasjes en briefgeld in de Bellroy note sleeve kwijt, terwijl deze zijn dunne vorm behoudt. De kracht zit hem in de eenvoud van het design. Er is ruimte voor het hoognodige, zodat je portemonnee alleen gevuld is met dingen die je werkelijk gebruikt.

Kwalitatieve materialen

Wil je een wallet van Bellroy kopen? Het maakt niet uit of je voor de Bellroy slim sleeve of de Bellroy note sleeve, want alle portemonnees worden van hoogwaardig leer gemaakt. Deze kwaliteit verzekert je ervan dat de portemonnee jarenlang mooi blijft. Het leer voelt soepel aan en zal niet snel breken of verkleuren. Alle designs van Bellroy zijn in verschillende kleuren verkrijgbaar, waardoor je altijd een nieuwe portemonnee uit kunt zoeken die bij je persoonlijke stijl past. Een klassiek zwart exemplaar of een cognackleurige portemonnee: het is maar net wat je zelf zoekt.