Gratis verzending

Met Track & Trace.

Gratis retourneren

30 dagen bedenktijd.

0item(s)

Er zit niets in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Noke Padlock

Wees de eerste om dit product te reviewen

Quick Overview

  • Open de Noke Padlock eenvoudig via je smartphone.
  • Zie op een kaart waar jouw Noke zich bevindt.
  • Deel het slot met vrienden en geef ze toegang.
79,95
 
Omschrijving Product bundels Specificaties Reviews

Omschrijving Noke Padlock

Noke Padlock - Bluetooth Smart Lock

Noke is ontworpen met als doel het meest simpele elektronische hangslot te worden op de markt. Noke vindt en maakt automatisch verbinding met je smartphone via Bluetooth. Je hoeft hiervoor niet je telefoon uit je zak of tas te halen, de Noke Padlock opent als je hierbij in de buurt komt. Met Noke kun je ook andere mensen permanent of tijdelijk toegang geven tot je slot.

De Noke applicatie

Beheer meerdere sloten tegelijkertijd

De Noke App maakt het mogelijk om meerdere sloten te beheren. Geef je Noke slot(en) een naam en stel specifiek voor iedere Noke alles in naar wens.

Deel Noke met vrienden

Geef bekenden toegang tot jouw Noke lock via de app. Bepaal op welke dag, locatie en voor hoe lang iemand toegang mag krijgen tot jouw smart lock.

Houd de gebruiksgeschiedenis bij

Op het tabblad geschiedenis kun je bekijken waar, wanneer en door wie jouw Noke sloten werden gebruikt.

Bekijk locatiegegevens

Bekijk op een kaart op welke locatie jouw slot geopend of gesloten wordt. Ideaal voor het traceren van items tijdens transport, de fiets van je kind bijvoorbeeld.

Het slot is duurzaam en waterdicht

Noke sloten zijn gemaakt om altijd en overal te gebruiken. Daarom zijn alle knoppen, sensoren en batterijen gehuisvest aan de binnenkant van het slot en beschermd door siliconen O-ringen. Dit voorkomt dat water en modder tot de elektronica kan doordringen en het slot beschadigd raakt. Het slot kan ook zonder problemen omgaan met extreme temperaturen (-23°C tot 65°C)

Sterk, intelligent en fraai design

De Noke Padlock is niet alleen een slim slot, maar ook een slot dat geweldig is vormgegeven. Het gladde oppervlak en de gebolde randen zorgen ervoor dat de Noke Padlock heerlijk in de hand ligt. De smart lock is een zeldzame combinatie van geavanceerde techniek en fraai ontwerp.

Hoe zit het met de batterij

Het slot is voorzien van een batterij die minimaal één jaar meegaat bij regelmatig gebruik. Via de Noke app word je, ruim voordat de batterij op is, op de hoogte gebracht om overgaan tot vervanging van de batterij. Vervangen is eenvoudig, even het slot ontgrendelen en vervolgens kun je de backcover verwijderen om daar de batterij te vervangen. Noke maakt gebruik van een standaard 2032 horlogebatterij, deze zijn bij een ruim scala aan winkels verkrijgbaar.

En wat nou als je de batterij niet op tijd vervangt

Stel dat de batterij leeg is en je deze niet op tijd hebt vervangen. Dan zit je slot dicht en kun je deze niet open krijgen. Met een externe batterij kun je een 'jump-start' maken, dit geeft de Noke net genoeg energie om deze te ontgrendelen en vervolgens kun je de batterij weer gemakkelijk zelf vervangen.

Hoe open je het slot zonder telefoon

Ben je je telefoon kwijt of is deze niet meer bruikbaar. Dan kun je de Quick-klik functie gebruiken als back-up. Als je de Noke voor het eerst ontvangt dien je een unieke combinatie te kiezen van korte en lange klikken. Met deze klik combinatie kun je later in een noodgeval het slot openkrijgen.

Specificaties

SKU NOKE01
EAN 0862190000150
Merk Nokē
Garantie 2 jaar carry-in-garantie
Materiaal
  • Kunststof
  • Metaal

Productreviews

Reviews over de Noke Padlock

  1. Wees de eerste om dit product te reviewen
Schrijf een review

Hoe waardeer je dit product? *

  1 2 3 4 5
Beoordeling
Sluit formulier