Gratis verzending

Met Track & Trace.

30 dagen bedenktijd

Op je gemak beoordelen.

0item(s)

Er zit niets in je winkelmandje.

Product was successfully added to your shopping cart.

Garantie en retourneren

Ondanks de kwaliteit van onze artikelen, kan het altijd voorkomen dat je een artikel ontvangt dat defect is. Ook kan het zijn dat een product tijdens het gebruik defect is geraakt. In dat geval voorzien wij je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Rovara.nl garandeert jouw wettelijke rechten op een artikel conform de redelijkerwijs gewekte verwachtingen. Artikelen zoals keyboards, koptelefoons, oordopjes en in-ear-headsets kunnen om hygienische redenen niet geruild worden (indien geopend).

Wanneer je een artikel bestelt via onze webshop heb je een bedenktijd van 30 dagen. Wens je te retourneren dan wordt het volledige aankoopbedrag teruggestort op jouw rekening. Retourneren is op eigen risico. 

Retourvoorwaarden

 • Een artikel kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden.
 • De retourkosten zijn voor jouw rekening.
 • Retourneren of ruilen kan uitsluitend binnen 30 dagen nadat je het artikel hebt ontvangen.
 • Bij beschadiging en/of verdwijning van het artikel tijdens het retouneerproces ben je zelf nbsp;verantwoordelijk.
 • Als er niet aan de voorwaarden wordt voldaan, heb je geen recht op creditering van het aankoopbedrag.

Hoe kan ik een product retourneren?

Wanneer je een product wenst te retourneren of gebruik wilt maken van onze garantie verzoeken wij je het onderstaande stappenplan aan te houden.

  • Neem contact met ons op door te mailen naar retour@rovara.nl.
  • Via e-mail ontvang je een bevestiging van jouw retourverzoek met hierin een retourformulier en verdere instructies.
  • Na ontvangst vervangen we het product(en) direct of crediteren het aankoopbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van de retournering.

Terugbetaling

Voor de terugbetaling gebruiken we hetzelfde betaalmiddel als dat je hebt gebruikt bij het afrekenen van je bestelling. De terugbetaling is kosteloos. Op het moment dat wij de terugbetaling hebben verwerkt, wordt automatisch een bericht verstuurd naar het e-mailadres dat bij ons bekend is. In de bijlage van dit bericht vind je een creditfactuur, op deze creditfactuur staat het bedrag aangegeven dat we naar je hebben teruggeboekt. Na ontvangst van dit bericht staat het bedrag binnen twee werkdagen op je rekening.

 • We wachten met terugbetalen tot we het product hebben ontvangen of wanneer is aangetoond dat het product is teruggezonden.

Retouradres 

Retouren - Rovara.nl
Postbus 23582 
1100EB Amsterdam