Gratis verzending

Met Track & Trace.

Gratis retourneren

30 dagen bedenktijd.

0item(s)

Er zit niets in je winkelmandje.

USB-C Hubs voor MacBook

Product was successfully added to your shopping cart.
18 Item(s)
Hoog naar laag sorteren

18 Item(s)
Hoog naar laag sorteren

Haal meer uit je laptop met een USB C hub

De USB C poort is de nieuwe standaard voor laptops en smartphones. Dat is niet voor niks, want USB C is ontzettend klein en bovendien universeel inzetbaar. Veel fabrikanten vinden het belangrijk om hun producten steeds smaller te maken. De kleine USB C poort komt dan goed van pas. Een dunner design betekent namelijk dat oude vertrouwde poorten weg worden gehaald. Zo laat Apple steeds meer poorten achterwege, zoals de USB poort, HDMI ingangen en audiojacks. USB C hubs zijn dus een must geworden wanneer je de nieuwste macbook in huis wilt halen.

Hoe werkt een USB C hub?

Het idee van UCB C hubs is eigenlijk heel eenvoudig. Deze handige apparaatjes zijn eigenlijk extensies voor je laptop. Je plugt de hub in de USB C poort van je laptop en je kunt ineens gebruik maken van allerlei verschillende poorten. Ieder exemplaar heeft dan ook iets totaal anders te bieden. Zo koop je bijvoorbeeld een USB C hub met meerdere USB poorten, een ingang voor SD kaarten, een HDMI poort en een audiojack. Daarnaast kan je ook gewoon een klein exemplaar uitzoeken met een paar extra USB poorten en een ingang voor je koptelefoon. Het is maar net wat je nodig hebt!

USB C hub macbook

De macbook was een van de eerste wereldberoemde modellen die met steeds minder poorten werd uitgebracht. Met het nieuwe model kan je bijna niet zonder goede USB C hubs. Het merk van Apple staat natuurlijk voor een minimalistisch design en strakke vormen. De laptops zien er nu ontzettend dun en gestroomlijnd uit, maar hetzelfde geldt voor de USB-C Hub MacBook. Deze flinterdunne hubs lopen perfect over in je laptop en voelen eigenlijk aan als een natuurlijk onderdeel van je computer.

USB C hub Satechi

Apple is niet het enige merk dat het idee van een USB C hub geïntroduceerd heeft. Zo heeft Satechi ook verschillende exemplaren uitgebracht. Het grote voordeel aan USB C is dat deze connector universeel is. Je kunt hem dus voor iedere computer met deze poort gebruiken. Heb jij dus te weinig poorten in je laptop en ben je op zoek naar een uitbreiding? De USB C hub Satechi is een prima oplossing. Zo kan jij al je kabels en poorten managen op een simpele en efficiënte manier.